De Kweekvijver levert afgestudeerden met bewezen vaardigheden. Het is een initiatief van twee bedrijven. Compagnon, vanuit een werving & selectie invalshoek en Effective, vanuit een grote en onregelmatige inleenproblematiek.

Compagnon HR Services en Compagnon Professionals, behoren tot de grootste werving & selectie bureaus van Nederland.  Compagnon Professionals bemiddelt specialisten op het terrein van Sales, Marketing & Communicatie. De ervaren senior consultants zijn, als geen ander, bewust van de problematiek bij bedrijven om nieuwe, eerste instroom te vinden, die ook nog eens de toets der kritiek kunnen weerstaan. Met hun jarenlange ervaring in sales, marketing en communicatie kunnen zij optreden als professionele adviseur voor zowel kandidaat als organisatie.

Effective is een van de grootste spelers op het gebied van beurs- en promotiemanagement. Effective heeft een database van ca. 500 studenten waar zij uit kunnen putten voor promotiewerkzaamheden, beursbemanning en sampling-acties. Stuk voor stuk extraverte types. Ze zijn aan Effective verbonden van hun eerste tot hun laatste studiejaar. Aan het begin met veel extra tijd voor nevenbaantjes, aan het eind met vooral veel tijd voor de studie.

Niet alle 500 worden opgemerkt. Er zijn er die opvallen door gedrag, kennis en/of inzet. Zij worden dan vaker ingeschakeld, blijven niet zomaar een member of the crew, maar worden teamcaptain of runner. Zo komen ze in aanmerking voor extra aanvullende cursussen, voor competentie- en andere testen en vaak nog persoonlijke begeleiding. Deze high potentials worden geïntroduceerd bij De Kweekvijver, waar een intake-gesprek volgt. Als die positief is, mogen ze erin duiken; kunnen ze zichzelf online blijven volgen in hun ontwikkeling; worden ze uitgenodigd voor het verstevigen van hun competenties; krijgen ze aanvullende testen en worden ze uitgedaagd ontwikkeldoelen te benoemen en na te streven.

Laatste nieuws

Mooie afstudeeropdracht! Internship assignment

Internship assignment – Translating BITS model (brand, image, traffic, sales) in»

Eerste Kweekvijvertalent bemiddeld bij Career Services

Dit talent behaalde afgelopen oktober haar Master Beleid Communicatie & Orga»

De Kweekvijver in HRM Scope 29 oktober 2012

De Kweekvijver koppelt werkgevers aan nieuw talent Compagnon en Effective start»

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage?

Let op: je kunt niet langer reageren! De stage is inmiddels ingevuld. Onze op»

Talenten gezocht voor Huishoudbeurs 2013

NB. Je kunt niet langer reageren! Alle vacatures voor de Huishoudbeurs in de»